YENİLİKLER

* Spor yapıyoruz. 29 Eylül 2013

19 Haziran 2009

Heybeliada gezisi


Güzel bir cumartesi
Selam. Geçen cumartesi 6 arkadaş Heybeliada'da bisikletle takıldık. İstanbul'da haftasonu arkadaşlarınızla yapabileceğiniz yegane güzel aktivite. Temiz hava, güzel manzara, spor. Adalara gidecekseniz dikkat etmeniz gereken yegane durum para konusudur. Adalarda herşey pekte ucuz değildir. Bir de bol aktivite yapmak istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız. Vakit kaybetmemek için hızlı feribotları kullanacak, günboyu için bisiklet kiralıyacak, piknik alanı girişi için ücret ödeyeceksiniz. Diğer aktiviteler ata binmek, fayton gezisi, mangal, yüzme. Birde bisikletler konusunda uyarmak istiyorum. Ucuz bir bisiklet kiralarsanız onun yolda kırılma, dökülme, lastiği inme gibi durumlarında, yolda kalma gibi tatsızlığın dışında bisikletçiye ekstra ücret ödemek zorunda kalacağınızıda bilin. Selamlar.


2 yorum:

Simarik Cadi dedi ki...

sanirim bisikletle ilgili o tatsızlıga ugramişsiniz galiba da bizide uyarmak istedin :)))

:))) İstanbul İstanbul havalarin güzelleşmesiyle gezilecek yerler cogaldi:) adalar zaten vazgecilmezi:) himm unutmadan güzel bir yürüyüş içinde emirgan korusunu öneririm gerceketn çok güzel:) belki gitmişsindir ama bir tavsiye:)

Cbox Studios dedi ki...

Eyvallah tavsiyen için. Ormanlık alanlar, doğal ortamlar insanı dinlendiriyor gerçekten. :) o bisiklet olayı evet başımıza geldi hehe pek açık etmeye gerek yok dedim ama anlaşılıyor galiba :) arkadaşlardan birinin lastiği patladı onu ben kullandım yarı yolda ama çok ta sorun değildi. Selamlar