YENİLİKLER

* Spor yapıyoruz. 29 Eylül 2013

22 Eylül 2009

Kitap: Hazret-i Yusuf




"Muhakkak ki, Yûsuf a.s'ın ve kardeşlerinin kıssalarında ehl-i kalbin tefekkür ve tedebbür edeceği birçok ibret vardır. Bu uydurulabilecek bir söz değildir. Ancak kendinden evvel gelenlerin tasîki ve herşeyin tafsilidir, izahıdır. Aynı zamanda îman eden bir cemaat için bir hidayet ve ve rahmettir o!" Yûsuf sûresi, 111)


Aşkı, Mevlana'dan sordunuz, gelin bir de Cenabb-ı Hak'tan dinleyin. Yûsuf sûresi tefsiri şiddetle herkese tavsiye ediyorum. 

Erkam Yayınlarından Mahmud Sami Ramazanoğlu'nun hazırladığı harika bir başucu kitabı. Başta gönül insanları olmak üzere herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka edinin ve okuyun. Hz. Yusuf a.s'dan kıssaları ayet, hadis ve destekleyen hikayeler ile biraz roman gibi anlatmakta. Arada verilen insan-ı kamil olma adabı, dersleri ile insanı aydınlatan bir çalışma. 


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Blogunuzu çok beğendim.Güzel bir yaşam tarzına sahipsiniz anladığım kadarıyla,sizi kutlarım...Bir dost olarak sizi tanımak isterim müsadeniz olursa...Gününüz hayrolsun...Dua ile,Rabbim'e emanet..

Cbox Studios dedi ki...

Tabi buyrun. Facebook kullanıyorsanız beni ekleyebilirisiniz. Abdulkerim keskin ismi ile ararsanız (Tek boynuzlu at) profil resimli :) , ekleyebilirsiniz... Selamlar.