YENİLİKLER

* Spor yapıyoruz. 29 Eylül 2013

23 Eylül 2013

İLLÜSTRASYON PORTFÖY WEB SAYFAM


İLLÜSTRASYON PORTFÖY WEB SAYFAM
Daha fazla çizim çalışmalarımı görmek için portföy web sayfama girebilirsiniz.



2D ÇALIŞMALAR:







3D ÇALIŞMALAR:







1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abdülkerim selam,

Beni Logomotif günlerimizden hatırlarsın diye umuyorum Epey zaman oldu, belki de 10 senenin üzerinde. Ama resimlerine bakıyorum da sen hiç değişmemişsin.

Ben yaklaşık 5 yıldır değişik yazılım projeleri geliştirmek üzere bağımsız çalışıyorum. Şimdi tablet tabanlı bir eğitsel oyun projem var. Bunu, yine Logomotif'ten hatırlayacağın Birol ve Özgür'le birlikte yürütüyoruz. Bir de freelance yazılımcı arkadaşımız var.

Seni arayıp bulmamın nedeni geliştirdiğimiz oyunun temasının Orta Asya Mitolojisi üzerine kurulacak olması. Hatırladığım kadarıyla senin çizgin bu iş için çok uygundu. Sitelerine bir göz atınca doğru hatırladığımı da gördüm.

Anladığım kadarıyla tam zamanlı olarak çalışıyorsun ama zaten ben de freelance çalışacak birisini arıyorum. Yapılacak iş bazı arka planların, karakterlerin ve bizim "mühür" adı verdiğimiz obje tasarımlarının, ikon ve butonların dijital ortamda hazırlanması. Serbest zamanında yapabileceğin ve ek gelir elde edebileceğin bir iş.

Eğer böyle bir işle ilgilenirsen bana muratulman@gmail.com adresimden mesaj at. Detaylı görüşmek için bir randevu organize ederiz. Seni tekrar görmekten memnun olurum.

Yanıtını bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Murat Ülman